Moderní autodoplňky do vašeho auta

Kvalitní produkty v interiéru vašeho vozu

Každý majitel vozu zajisté ocení kvalitní produkty a autodoplňky v interiéru jeho vozu. Na trhu mohou vybírat z různých značek, materiálů a barev, většinou však volí výrobky kompatibilní s jejich vozy nesoucí značku auta. Mezi základní vybavení každého interiéru vozu zajisté patří dobré autokoberce a autopotahy. Dají se zakoupit v automobilových servisech, na benzínových pumpách a jednoduše i přes internet.

Autokoberce se prodávají ve dvou formách – textilní a gumové. Oba druhy mohou být univerzální nebo přesné, vyrobené na míru. Textilní koberce jsou dominantou letní sezóny. V autech se však častěji objevují autokoberce gumové. Ty tvoří vhodnou ochranu podlah při sněhových, deštivých a jiných nepříznivých podmínkám a brání proniknutí vody a jiných nečistot do interiéru.

Velmi praktické jsou i gumové vany do kufru. Dříve lidé v kufrech vozů používali rohože a věřili, že jimi zabrání znečištění aut, ty se však v kufru často pohybovaly a byly nestabilní. Gumové vany dobře přilínají k povrchu kufru a zaručují kvalitní a snadnou údržbu vozů.

Výběr autokoberců i autopotahů se řídí především značkou a typem vozidla. Přejete-li si na ně přidat například logo vaší firmy, výrobci jsou schopni jimi veškeré výrobky opatřit. Některé e-shopy jsou schopny přesné autopotahy a autokoberce dodat budoucímu majiteli i za jeden den přímo od výrobce dle vytížení výroby.

Většina majitelů vozů si kupuje klasické autopotahy odpovídající typu jeho vozu. Volí z různých barevných variant látek a rozličných materiálů. Pro řidiče byly vytvořeny i speciální autopotahy, které mohou být například opatřeny masážní funkcí a vyhříváním. Jsou vhodné pro delší ceny, ale i na židle do kanceláří či pro relaxaci. Kvalitních produktů do aut tedy na trhu existuje rozličné množství a každý řidič si zajisté bude schopen vybrat ty nejvhodnější pro jeho vůz.

25. 09. 2012

Diskuze k článku

Re: Vyhřívané autopotahy (Marek) 18. 12. 2012 Odpověď

Švagr je má a nemůže si je vynachválit. Je to řidič z povolání, takže se mu fakt hodí.

Vyhřívané autopotahy (Karel S.) 11. 12. 2012 Odpověď

Máte někdo zkušenosti s vyhřívanými autopotahy? Přemýšlím o jejich koupi, ale neznám nikoho, kdo by je v autě měl.

Re: Vyhřívané autopotahy (Aleš) 27. 02. 2013 Odpověď

Pokud hodně jezdíš, určitě se vyplatí hlavně v zimě. Já je používám když mrzne a nemůžu si je vynachválit.

Re: Re: Vyhřívané autopotahy (Jiří K.) 23. 04. 2014 Odpověď

V jednom autě mám vyhřívané sedačky, a tak jsem si na to v zimě zvykl, že do druhého jsem koupil vyhřívané potahy. Je to pro zdraví a pro pohodlí zároveň!

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Jaké oblečení na motorku
Jednodílnou kombinézu nebo kalhoty a bundu? Tuhle otázku řeší většinou ti z Vás, kteří se...
(22. 11. 2012)
Druhy koberců
Při výběru koberce je nutné zvážit, kde bude koberec umístěn a jakou funkci bude plnit.Základním...
(22. 11. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Ahoj, jízdu ve Ferrari jsem už...
V jednom autě mám...
Potahy do auta (17. 02. 2014)
Dobré dopoledne, jezdím děnně...