Moderní autodoplňky do vašeho auta

Různé druhy koberců

Na trhu existuje četné množství obchodů specializujících se na prodej různých druhů koberců, koberečků, rohoží a dalších doplňků do aut. Sháníte-li některé z těchto produktů, určitě se vyplatí se poohlédnout po e-shopech, na kterých můžete veškeré zboží objednat na jednom místě a nechat si je doručit přímo do domu. Kromě toho, že jsou jejich stránky ve většině případech přehledné a v jednotlivých produktech se budete lehce orientovat, v sekci levné koberce určitě naleznete i velmi hezké kousky za minimální pořizovací ceny.

Klasické, luxusní, moderní či orientální kusové koberce jsou stále oblíbeným doplňkem většiny interiérů. Přestože jsou podlahy bytů či domů primárně pokryty dlažbou, plovoucí podlahou, linem či marmoleem, do míst před sedačkami u konferenčních stolků, do dětských pokojů a ložnic si je lidé stále rádi pořizují. Lidé na ně ukládají svá chodidla a děti je využívají ke hře. Koberce vhodně doplňují nábytek, vytvářejí teplejší prostředí a celkově umocňují příjemný dojem z celé místnosti.

I kobercové běhouny, stejně tak jako rohože, jsou stále aktuální v chodbách, halách a předsíních mnoha domácností. Plní dekorativní funkci a jsou také velmi praktické, jelikož chrání podlahy před poškozením a jiným znečištěním. Rohože se dobře udržují, absorbují vodu a mohou se používat uvnitř bytu či domu i z venku. Na jejich spodní straně je gumová vrstva, která dobře přilne k povrchu podlahy.

Jedním z druhů koberců jsou i autokoberce. Mohou být textilní nebo gumové a kromě univerzálních se prodávají i ty šité na míru. Textilní autokoberce jsou příjemné v létě, gumové naopak praktické v zimě, kdy je třeba zabránit znečištění interiéru auta. Pro zájemce je možné ozdobit vybrané modely logem. Autokoberce je vždy třeba kupovat dle typu a značky auta. Kobercové produkty jsou tedy velmi populární a oblíbené mezi všemi spotřebiteli.

23. 09. 2012

Související články

Druhy koberců


Při výběru koberce je nutné zvážit, kde bude koberec umístěn a jakou funkci bude plnit.Základním kritériem je charakter místnosti. Chodba hotelu potřebuje jiný typ koberce než obývací pokoj na chalupě.
22. 11. 2012

Diskuze k článku

Různé druhy koberců (Lucka) 14. 02. 2013 Odpověď

Na jaře bych si ráda pořídila nové autokoberce do svého auta, zkusím se poohlédnout po nějakých z Vaší nabídky

Orientální koberce (Lea) 15. 01. 2013 Odpověď

Mi se moc líbí orientální koberce, škoda jen, že jsou tak drahé. Některé náhražky vypadají taky pěkěn, ale není to ono...

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Jaké oblečení na motorku
Jednodílnou kombinézu nebo kalhoty a bundu? Tuhle otázku řeší většinou ti z Vás, kteří se...
(22. 11. 2012)
Druhy koberců
Při výběru koberce je nutné zvážit, kde bude koberec umístěn a jakou funkci bude plnit.Základním...
(22. 11. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Ahoj, jízdu ve Ferrari jsem už...
V jednom autě mám...
Potahy do auta (17. 02. 2014)
Dobré dopoledne, jezdím děnně...