Moderní autodoplňky do vašeho auta

Pneuservis Praha 8

Chystáte se strávit letní dovolenou v zahraničí a rádi byste podnikli cestu vlastním autem, avšak dříve než tak učiníte, chcete nechat podrobit Váš automobil důkladné prohlídce? V tom případě se můžete s důvěrou obrátit na autoservis Pneumráček, který poskytuje ty nejkvalitnější služby svým zákazníkům již od revolučního roku 1989. Nezabývá se však pouze opravou aut, ale také prodejen pneumatik, disků, ALU disků a plnění klimatizačních jednotek.

Cennou pomoc u autoservisu Pneumráček najdete také ve chvíli, kdy potřebujete nutně provést opravu ALU disků a opravy autoskel. Změřit si zde můžete nechat také 3D geometrii kol. Nezadržitelným krokem se také blíží výměna zimních pneumatik za letní. Pokud již Vaše pneumatiky z předešlých let nesplňují přdepsané parametry, můžete si u Pneumráček pořídit nové. V nabídkovém katalogu najdete pneumatiky předních světových značek, jako jsou například pneumatiky Barum, Bridgestone, Michelin, Kumho nebo Matador.

V pneuservisu Praha 8 si pneumatiky však můžete nejen zakoupit, ale také nechat opravit. K této opravě používají pracovníci v tomto pneuservisu pouze ty nejmodernější technologie. Přičemž opravu provádí dvojím způsobem a to buď za studena, nebo vulkanizací za tepla. K nejběžnějším nutným úpravám provozní údržby automobilu patří zejména výměna motorového oleje Praha. Dle typu automobilu se doporučuje provést výměnu motorového oleje po ujetí deseti až patnácti tisíc kilometrů. U motocyklů pak nejlépe po dvou letech. Věnujte patřičnou pozornost úpravě svého automobilu a užijte si bezpečné cestování po tuzemských i zahraničních silnicích!

24. 02. 2014

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Jaké oblečení na motorku
Jednodílnou kombinézu nebo kalhoty a bundu? Tuhle otázku řeší většinou ti z Vás, kteří se...
(22. 11. 2012)
Druhy koberců
Při výběru koberce je nutné zvážit, kde bude koberec umístěn a jakou funkci bude plnit.Základním...
(22. 11. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Ahoj, jízdu ve Ferrari jsem už...
V jednom autě mám...
Potahy do auta (17. 02. 2014)
Dobré dopoledne, jezdím děnně...