Moderní autodoplňky do vašeho auta

Modulární automyčky

Jste majiteli čerpací stanice a rádi byste Vaše služby doplnili o možnost mytí aut? Díky nabídce společnosti BKF Car Wash můžete zvýšit počet Vašich zákazníků. Tato společnost se věnuje dodání myček. Společnost BKF Car Wash Vám nejen myčku aut dodá, ale pomůže Vám naplánovat také veškeré ostatní detaily. Rovněž Vám poskytne cenou pomoc s výstavbou Vaší nové myčky na Vámi požadované místo. U společnosti Car Wash si můžete vybrat také typ myčky.

Na výběr máte buď modulární, nebo kontejnerové myčky. Modulární myčky nachází upotřebení zejména v lokalitách s nízkou až střední intenzitou mytí. Společnost BKF Wash je doporučuje umístit do menších až středně velkých měst. Vhodné jsou také do venkovských provozoven či do provozoven u prodejen.

Zatímco Vaše partnerka si v nákupním centru nakoupí týdenní úklid nebo nové oblečení, Vy si u nákupního střediska budete moci pohodlně umýt Vašeho čtyřkolého miláčka. Samoobslužné modulární mycí boxy se mohou stát také doplňkem čerpacích stanic, stanic technické kontroly i pneuservisů. Další způsoby využití modulárních myček najdete také na této webové adrese bkfcarwash.cz. K řídicímu systému modulárních automyček je možné připojit počítač.

Díky softwaru získanému od společnosti BKF Car Wash budete mít dostatečný přehled o počtu vhozených mincí, o vhozených žetonech rozdělených podle hodnot i o zadaných impulzech. Softwar automyčky je možné samozřejmě také aktualizovat. Modulární myčky disponují šesti možnými programy, které si můžete libovolně zvolit pro čištění autokoberců ve Vašem autě. 

17. 02. 2015

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Jaké oblečení na motorku
Jednodílnou kombinézu nebo kalhoty a bundu? Tuhle otázku řeší většinou ti z Vás, kteří se...
(22. 11. 2012)
Druhy koberců
Při výběru koberce je nutné zvážit, kde bude koberec umístěn a jakou funkci bude plnit.Základním...
(22. 11. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Ahoj, jízdu ve Ferrari jsem už...
V jednom autě mám...
Potahy do auta (17. 02. 2014)
Dobré dopoledne, jezdím děnně...