Moderní autodoplňky do vašeho auta

Moderní mytí aut v bezkontaktních automyčkách

Už jste slyšeli o výhodách bezkontaktních myček od BKF CarWash? Tyto automyčky se honosí moderní technologií a jsou sázkou na kvalitu.

Rozšiřte své služby o možnost mytí aut v automyčce

Samoobslužné bezkontaktní automyčky jsou oblíbené nejen mezi jejich majiteli, ale také se těší velké oblibě u samotných řidičů. Obrovskou výhodou je, že tyto automyčky nevyžadují přítomnost stálého zaměstnance. Ačkoliv se to může zdát až neskutečné, opak je pravdou. Zatímco řidič se věnuje mytí svého vozidla, majitelé zařízení se mohou nerušeně věnovat dalším inovacím v podnikání. Samoobslužné bezkontaktní automyčky byly vyvinuty tak, aby odpovídaly potřebám mytí v menších až středně velkých měst. Nejčastěji se používají jako doplňková služba pneuservisů a technických služeb. Setkat se s nimi můžeme také u menších obchodních domů a nejrůznějších prodejen. Zařízení samoobslužných automyček poskytuje stoprocentní spolehlivost i uživatelský komfort. Společnost BKF CarWash poskytuje svým klientům komplexní podporu v každé fázi investice. Každému zákazníkovi se od začátku dostaví poradce, který jej provede krok po kroku procesem získání vlastního podnikání. Tento průvodce seznámení klienta s výhodami automyček i jeho nedostatky.

Vyberte si kvalitní automyčku

Společnost BKF CarWash bkfcarwash.cz aktuálně nabízí především kontejnerové automyčky a modulární myčky. Zatímco kontejnerové myčky se doporučují používat především v místech s vysokou a střední intenzitou provozu, modulární myčka je skvělou alternativou kontejnerové myčky. Kontejnerové myčky se výborně osvědčily v hustě obydlených sídlištích, u obchodních center i čerpacích stanic.  Modulární myčky se uplatní nejvíce v lokalitách se střední a nízkou intenzitou provozu. Jde tedy o druh myčky, který je vhodným řešením pro menší obce. Modulové myčky i kontejnerové myčky jsou dostupné ve dvou variantách technologií mytí a to jako hlavní mytí práškem a hlavní mytí tekutým prostředkem.

25. 08. 2020

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Jaké oblečení na motorku
Jednodílnou kombinézu nebo kalhoty a bundu? Tuhle otázku řeší většinou ti z Vás, kteří se...
(22. 11. 2012)
Druhy koberců
Při výběru koberce je nutné zvážit, kde bude koberec umístěn a jakou funkci bude plnit.Základním...
(22. 11. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Ahoj, jízdu ve Ferrari jsem už...
V jednom autě mám...
Potahy do auta (17. 02. 2014)
Dobré dopoledne, jezdím děnně...