Moderní autodoplňky do vašeho auta

Autopotahy od Vopi - skvělé letní ceny

Zdají se Vám Vaše autopotahy již mírně poškozené a rádi byste se poohlédli po jiných? Navštivte naši internetovou prodejnu Vopi, kde najdete velmi bohatou nabídku tohoto zboží. Společnost Vopi můžete znát také díky výrobě a prodeji levných koberců i gumových a textilních autokoberců. Autopotahy si můžete u společnosti Vopi pořídit, jak šité na míru pro Váš automobil, tak tak zvané univerzální autopotahy. Autokoberce je možné objednat, jak pro řidiče, tak pro spolujezdce. Velmi oblíbené jsou také masážní autopotahy.

V zimním období se vyplatí mít ve vlastním automobilu umístěn vyhřívané autopotahy, které nás budou příjemně hřát do zad. Společnost Vopi nabízí svým zákazníkům autopotahy z více než padesáti materiálů a barevných variant látek. Pro absolutní pohodlí jsou autopotahy vybaveny molitanem nebo vatelínem. K pohodlné údržbě slouží také mřížky na těchto autopotazích. K pohodlnému nakupování přes webové stránky www.vopi.cz společnosti Vopi slouží speciální konfigurátor autopotahů.  

Práce s konfigurátorem je více než jednoduchá, do vyhledávače zadáte název výrobce a model Vašeho automobilu. Poté Vás vyhledávací kolonka zavede do sekce výběru materiálu i jeho barevného provedení u autopotahů. Na základě tohoto výběru můžete Vámi vybrané autopotahy vložit do internetového nákupního košíku. Autopotahy na míru jsou ušité tak, aby padly jako ulité autosedačkám ve Vašem automobilu. Všechny vyrobené autopotahy odpovídají přísným bezpečnostním kritériím. Cena univerzálních autopotahů se pohybuje od 792 Kč i s DPH. Zahajte letošní léto s výběrem kvalitních autopotahů od společnosti Vopi. 

29. 06. 2015

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Jaké oblečení na motorku
Jednodílnou kombinézu nebo kalhoty a bundu? Tuhle otázku řeší většinou ti z Vás, kteří se...
(22. 11. 2012)
Druhy koberců
Při výběru koberce je nutné zvážit, kde bude koberec umístěn a jakou funkci bude plnit.Základním...
(22. 11. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Ahoj, jízdu ve Ferrari jsem už...
V jednom autě mám...
Potahy do auta (17. 02. 2014)
Dobré dopoledne, jezdím děnně...