Moderní autodoplňky do vašeho auta

Autopotahy na míru Vopi

Rozhodli jste se letos na podzim dát interiér Vašeho automobilu do pořádku a rádi byste začali výměnou autopotahů? Velkou nabídku tohoto zboží najdete u společnosti Vopi, která je předním výrobcem i dodavatelem, jak autokoberců, tak autopotahů. Autopotahy u Vopi si můžete vybírat ze dvou druhů. Jedním typem jsou univerzální autopotahy, které jsou vyráběny z těch nejkvalitnějších materiálů.

Univerzální autopotahy je možné umístit také do automobilů s bočními airbagy. Na webových stránkách společnosti Vopi www.vopi.cz najdete univerzální autopotahy nejrůznějších barev. Objednat si samozřejmě můžete také autopotahy klasických barev jako je šedá, černá či modrá. Zástupcem univerzálních autopotahů jsou například autopotahy Butterfly, které se hodí do jakéhokoliv typu automobilu.

Tyto autopotahy jsou vyrobeny ze stoprocentního polyesteru. Autopotahy Butterfly je opatřen testem LGA. Velkou výhodou je, že v případě jejich špinavosti, je můžete oprat na třicet stupňů v automatické pračce. Autopotahy Butterfly si můžete objednat v červené, modré, bílé i růžové barvě. Velmi oblíbené jsou také autopotahy na míru. To samozřejmě velmi dobře ví také Vopi, protože právě autopotahy na míru jdou na jejím internetovém obchodě na dračku.

Univerzální autopotahy si u Vopi můžete vybrat prostřednictvím konfigurátoru. Díky autopotahům na míru bude interiér Vašeho automobilu vypadat velmi pohodlně. Pro autopotahy od Vopi je typická bohatost motivů i materiálů, ze kterých jsou vyrobeny. Autopotahy na míru si na této webové adrese můžete vybrat podle výrobce a modelu Vašeho automobilu. Na základě těchto zadaných údajů se Vám na obrazovce Vašeho počítače objeví nabídka autopotahů na míru. 

29. 10. 2014

Diskuze k článku

Diskuze zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Jaké oblečení na motorku
Jednodílnou kombinézu nebo kalhoty a bundu? Tuhle otázku řeší většinou ti z Vás, kteří se...
(22. 11. 2012)
Druhy koberců
Při výběru koberce je nutné zvážit, kde bude koberec umístěn a jakou funkci bude plnit.Základním...
(22. 11. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Ahoj, jízdu ve Ferrari jsem už...
V jednom autě mám...
Potahy do auta (17. 02. 2014)
Dobré dopoledne, jezdím děnně...