Moderní autodoplňky do vašeho auta

Oblečení na moto

Oděv na motorku patří zcela logicky mezi nejzákladnější vybavení každého milovníka rychlé jízdy a hřmících motorů. Jednoznačně je možné mluvit o tom, že některé doplňky jdou často stranou a motorkáři investují do svého oblečení. Ostatně oděv dělá člověka a i u komunity motorkářů tomu samozřejmě nesmí být jinak.

Když bychom se měli podívat na oblečení motocyklistů zblízka, tak zjistíme, že je v mnohých ohledech specifické a klasické odění třeba na volný čas připomíná pouze velmi vzdáleně. Určitě můžeme říct, že základem je vybrat si oblečení z materiálu, který právě vám bude vyhovovat. Typické jsou zejména kožené obleky, u kterých se lidé mohou spolehnout na vynikající aerodynamické vlastnosti a na bezpečnostní zóny. Textilní oblečení, které je kupříkladu v nabídce www.maxrpm.cz, ale nezůstává nijak pozadu. Jeho bezpečnostní prvky mohou bezesporu též nabídnout vysoký komfort a spolehlivost. Mimo klasické oblečení je mimo jiné v nabídce mnohých internetových a kamenných prodejen i oblečení krosové, které si lidé kupují hlavně na ježdění v terénu. U tohoto oblečení hrají designové varianty a bezpečnostní záležitosti důležitou roli.

Zmínit bychom se také ale měli o botách na motorku, jelikož ty by měly být vyrobeny taktéž z těch nejkvalitnějších materiálů a obsahovat bezpečnostní zóny. U bot na motorku je nezbytné, aby byly hodně pohodlné a lehké. Motorkář musí cítit dynamiku jízdy, což mu mohou kvalitní boty na motorku umožnit. Zapomenout bychom ale neměli na moto přilby, jež jsou nedílnou součástí odění každého motocyklisty. Když nemá motorkář spolehlivou přilbu, může se jednoduše stát, že bude v případě dopravní nehody nedostatečně chráněn a může mu hrozit reálné riziko zranění. I proto není radno na přilbě u motocyklisty nijak šetřit.

Boty na motorku místo pneumatik? Že je to nemožné?

19. 10. 2012

Související články

Jaké oblečení na motorku


Jednodílnou kombinézu nebo kalhoty a bundu? Tuhle otázku řeší většinou ti z Vás, kteří se chystají koupit nějaké oblečení na motocykl. Oboje má svoje výhody, a tak je i oboje vhodnější pro něco jiného.
22. 11. 2012

Diskuze k článku

Re: Re: Oblečení pro muže (Karel Hr.) 17. 01. 2013 Odpověď

Jestli mu chceš udělat velkou radost, jdi do koženého oblečení, třeba kalhot.

Oblečení pro muže (Anna) 19. 12. 2012 Odpověď

Chtěla bych koupit příteli k narozeninám nějaké kvalitní oblečení na motorku, je velký fanoušek a zrovna si koupil novou. Nemáte nějaký tip, co by se mohlo nejlépe hodit?

Re: Oblečení pro muže (Radek) 10. 01. 2013 Odpověď

Záleží kolik do toho chceš investovat peněz, ale určitě se vždy hodí třeba rukavice.

Re: Re: Oblečení pro muže (Milan) 23. 08. 2013 Odpověď

Já nedávno dostal nové boty a udělaly mi velkou radost! Do té doby jsem jezdil botech mezi pohorkami a keckami.

Nový komentář

Fotogalerie

Fotogalerie

Články s videi

Související články

Jaké oblečení na motorku
Jednodílnou kombinézu nebo kalhoty a bundu? Tuhle otázku řeší většinou ti z Vás, kteří se...
(22. 11. 2012)
Druhy koberců
Při výběru koberce je nutné zvážit, kde bude koberec umístěn a jakou funkci bude plnit.Základním...
(22. 11. 2012)

Nejnovější diskutovaná témata

Ahoj, jízdu ve Ferrari jsem už...
V jednom autě mám...
Potahy do auta (17. 02. 2014)
Dobré dopoledne, jezdím děnně...